hypnobirthing logo

Hypnobirthing Den Bosch - Vught

Hypnobirthing Den Bosch-Vught

Vught – 2 ochtenden groepscursus
Tijden: 9.00 – 12.30 uur

  • Zaterdag 18 & 25 juni 2022
  • Zaterdag 16 & 23 juli 2022
  • Zaterdag 20 & 27 augustus 2022
  • Zaterdag 17 & 24 september 2022
  • Zaterdag 22 & 29 oktober 2022


Vught – 2 avonden cursus (18.30 – 22.00 uur)

  • Vrijdag 3 & 10 juni 2022
  • Vrijdag 1 & 8 juli 2022
  • Vrijdag 7 & 14 oktober 2022

 

mucha mama hypnobirthing

Hypnobirthing Vught cursus door Esmé

Wil jij je ook goed voorbereiden en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan?

Dan is de Mucha Mama Hypnobirthing Vught cursus echt iets voor jou!
Deze cursus is bedoeld om met samen met je partner aan deel te nemen. Je partner kan jou namelijk heel goed ondersteunen tijdens de bevalling, als hij maar weet hoe!

In de Hypnobirthing Vught cursus kom je alles te weten over hoe jouw lichaam werkt en de aanwezige hormonen met betrekking tot de bevalling. Waarom de ene vrouw meer pijn ervaart dan de andere en hoe je dat kunt verminderen. Ook leer ik je hoe je hersenen in verbinding staan met je lijf en hoe je deze kunt trainen, de kracht van je gedachtes kunt inzetten, ook wel je mind-set genoemd. 

We zoomen in op angsten en zorgen en transformeren dit naar vertrouwen en ontspanning.
Er komen verschillende praktische oefeningen aan bod die we tijdens de cursus persoonlijk aanpassen naar jullie wensen. We praten over verschillende houdingen die bevorderlijk zijn tijdens de bevalling en meer ruimte bieden, over wat je kunt doen tijdens de persfase en bespreken de voordelen van een geboorteplan.

Kortom het is een leuke cursus met duidelijke uitleg, veel nuttige tips en praktische oefeningen.
In de cursus ontdekken jullie samen hoe jouw partner jou het beste kan ondersteunen en begeleiden om jou een stressvrije en zo soepel mogelijke bevalling te laten ervaren.

Na de Hypnobirthing cursus 

Weet jij hoe het beval proces verloopt, hoe je de weeën goed kunt opvangen, hoe jij beter ontspannen, positief en gefocust kunt blijven en kan jouw partner jou hierbij goed ondersteunen.
Hoe je een positieve mind-set creëert en behoud. En is het vertrouwen en geloof in eigen kunnen gestimuleerd waardoor er meer verbinding wordt gecreëerd, tussen jou en je partner en jullie kindje.

De start van een nieuw leven, hoe het zich ontwikkeld en het welzijn van het (aanstaande) gezin is een grote interesse van mij. Ik gun het iedere vrouw om met vertrouwen en liefdevolle ondersteuning te bevallen. Graag zou ik mijn kennis en ervaring met je willen delen. 

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Esmé

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Fijne cursus met duidelijke uitleg en goede onderbouwing…..

Wij zijn via de verloskundige terecht gekomen bij de Hypnobirthing cursus van Mucha mama. Wij hebben de cursus gevolgd bij Esmé en vonden het een fijne cursus met duidelijke uitleg en goede onderbouwing in een fijne ontspannen sfeer. Er was een goede afwisseling van theorie en praktijk opdrachten. Het was een goede opbouw van dagen. We gaan hier zeker wat aan hebben tijdens de voorbereiding en bevalling.

Vincent & Loes 

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Fijne manier om samen actief met de naderende bevalling bezig te zijn…

Wij vonden de cursus erg praktisch, veel nuttige tips ontvangen en een persoonlijke benadering. Het was een erg fijne combinatie van oefeningen en informatie. Wij zouden de hypnobirthing cursus aanbevelen aan andere omdat het een goede en fijne manier was om samen actief met de naderende bevalling bezig te zijn. Ik als partner heb meer geleerd hoe ik kan bijdragen in de bevalling, zodat mijn vrouw het niet alleen hoeft te doen. daarnaast zorgde de cursus voor meer verbinding. Bedankt voor de fijne voorbereiding Esmé

Ellen & Juul

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Zij gaf mij man een aantal uitstekende tips…

De cursus van Esme was levensreddend! Het heeft me echt geholpen om rustig te blijven tijdens de bevalling. Ik verlichte letterlijk de weeën met de visualisatie – en ademhalingstechnieken. Ze gaf mijn man een aantal uitstekende tips, dus hij was de perfecte gids!

Kadian & Evans

esme-hypnobirthing-boxtel

Hypnobirthing  Vught (regio Den Bosch) door Esmé

Met de hypnobirthing cursus wordt het vertrouwen en geloof in eigen kunnen gestimuleerd ter voorbereiding op de bevalling. In de cursus ontdekken jullie samen hoe jouw partner jou het beste kan ondersteunen en begeleiden om jou een stressvrije en zo soepel mogelijke bevalling te laten ervaren. Jouw rol is fysiek en mentaal. Zijn rol is verzorgend, praktisch en jou mentaal te ondersteunen.

De hypnobirthing cursus bestaat uit eenvoudige maar zeer efficiënte praktische oefeningen. Ik bied ondersteuning om verschillende oefeningen eigen te maken zodat dit aan sluit bij jullie. Tijdens de cursus geef ik hulpvolle informatie en tips, om je emotioneel en mentaal voor te bereiden. De oefeningen zullen helpen om je in een ontspannen staat te houden tijdens de bevalling. Heel graag help ik jou en je partner het vertrouwen te ervaren voor een mooie bevalling.

Over Esmé

Esmé helpt bij het bewust worden van je eigen kunnen en je eigen kracht. Je leert vooral wat je zelf kunt doen en hoe je elkaar het beste kunt ondersteunen. Zodat je meer verbinding ervaart met jezelf, elkaar en tussen jou en je kindje.

Naast de hypnobirthing cursus geeft ze ook babymassage cursussen en ondersteund ze je graag doormiddel van natuurlijk coachen.

Hypnobirthing Vught (regio Den Bosch) privé cursus

Willen jullie liever in alle rust met z’n tweetjes goed voorbereiden op de bevalling, dan geef ik jullie de cursus ook heel graag privé! 

In twee dagdelen kan ik bij jullie thuis lekker in jullie eigen thuis omgeving deze hypnobirthing cursus nog persoonlijker maken. Mocht je ook thuis willen bevallen kunnen we kijken hoe we het huis met wat er aanwezig is goed kunnen inzetten of wellicht dingen weglaten voor een fijne beval omgeving. Mocht je niet thuis willen bevallen kunnen we uiteraard bespreken hoe je dit in het ziekenhuis net zo goed kan doen.

De inhoud van de privé cursus is het zelfde als de groepscursus, je kunt er zelf wel aangeven of je meer tijd aan een bepaald onderwerp wilt besteden en ik kan je meer persoonlijke ondersteuning bieden bij bepaalde oefeningen. Ik help jullie bij het vergroten van jullie vertrouwen en de focus te leggen op wat jullie wensen.

Mocht je eerst liever even met me willen bellen voor meer informatie of om te kijken of je een prettig gevoel hebt bij mij? Aarzel geen moment en bel mij op: 06-20 02 92 22. Wil je eerst even mailen kan dat ook naar esme@muchamama.nl

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Esmé

 

Hypnobirthing Vught (regio Den Bosch) opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

 

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 20 02 92 22 of stuur mij een mailtje: esme@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Esmé

Tel 06 20 02 92 22

E-mail: esme@muchamama.nl

Hypnobirthing
Den Bosch-Vught

Fem Centrum vrouw en geboortezorg
Van Voorst tot Voorstraat 3
5262 AL Vught

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar top