hypnobirthing logo

Hypnobirthing Assendelft

Hypnobirthing Assendelft

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 12.30 uur

  • Zaterdag 4 juni 2022
  • Zaterdag 25 juni 2022

 

Hypnobirthing Assendelft cursus door Laura

Wil jij je ook goed voorbereiden en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan? Dan is de Mucha Mama Hypnobirthing Assendelft cursus echt iets voor jou!

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Laura

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

Hypnobirthing docente Laura Assendelft

Hypnobirthing Assendelft door Laura

Een kalme, ontspannen en voorspoedige bevalling is wat ik alle aanstaande ouders toewens. Door een goede voorbereiding met de juiste oefeningen is het makkelijker om tijdens de bevalling diep te ontspannen en zo goed om te kunnen gaan met alles wat er op je pad komt.

De rol van de partners is ook superbelangrijk tijdens de bevalling en het mooie van deze cursus is dat ook de geboortepartner handvatten aangereikt krijgt om jou zo optimaal te kunnen ondersteunen.

Ik hoop jullie te mogen ontvangen in een groeps- of privécursus en dat ik op deze manier mag helpen om jullie ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Liefs Laura

Over Laura

Hi, leuk dat je op mijn pagina bent beland! Ik ben Laura, moeder van Lars, ben werkzaam in de bouwsector als accountmanager en heb heel veel passie voor alles wat met zwanger zijn te maken heeft!

De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk diverse trainingen en cursussen gedaan waarbij ik kennis heb gemaakt met de kracht van het brein en het hebben van de juiste, helpende mindset. Ik ben dit meer en meer gaan toepassen in mijn leven en toen ik zwanger werd van mijn zoon was een hypnobirthing cursus voor mij een logische stap.

Dankzij de technieken en oefeningen uit de cursus heb ik een superfijne bevalling gehad. Dit is een ervaring die ik alle zwangere vrouwen gun en dit heeft me aangezet tot het volgen van de opleiding tot docent bij Mucha Mama.

Vrouwen zijn ontzettend krachtig en het mogen krijgen van een kind heb ik als heel erg verrijkend ervaren. Als docent hypnobirthing wil ik graag andere vrouwen en hun partners helpen om op een heldere en nuchtere manier zichzelf optimaal voor te bereiden op de bevalling en alles wat daarna komt.

Hypnobirthing Assendelft privé cursus

Willen jullie liever in alle rust met z’n tweetjes goed voorbereiden op de bevalling, dan geef ik jullie de cursus ook heel graag privé! 

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Laura

 

Hypnobirthing Assendelft opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing cursus gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 16 54 81 50 of stuur mij een mailtje: laura@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Laura

Tel 06 16 54 81 50

E-mail: laura@muchamama.nl

Hypnobirthing
Assendelft

Zencentrum
Rode Ring 15
1566 HR Assendelft

Scroll naar top