hypnobirthing docente Laura in Assendelft Noord-Holland

Hypnobirthing Assendelft

Hypnobirthing in Assendelft


1 daagse of 2 middagen groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur of 13.00 – 17.00 uur

 • Zondag 23 juni 2024 (1 dag)
 • Zaterdag 14 en 21 september 2024 (2 x middag)
 • Zondag 20 oktober 2024 (1 dag)
 • Zaterdag 9 en 16 november 2024 (2 middagen)
 • Zondag 15 december 2024 (1 dag)

Hypnobirthing Assendelft cursus door Laura

 

Wat fijn dat je op mijn pagina terecht bent gekomen! Ik vertel je graag meer over de cursus en wat je kunt verwachten.

Zelf ben ik met hypnobirthing in aanraking gekomen toen ik zwanger was van mijn zoon. Het heeft mij zo goed geholpen dat ik na mijn bevalling de cursus tot docent ben gaan volgen om zo nog veel meer zwangere vrouwen en hun eventuele partners te kunnen helpen.

Tijdens deze cursus leer je een stukje theorie, maar vooral heel veel praktische oefeningen die je alleen, of samen met je partner voorbereiden op het allermooiste: de bevalling van je kindje!

De cursus bevat veel tips waar de meeste mensen niet meteen zelf aan denken en natuurlijk leer je ook hoe je met weeën omgaat en hoe jouw partner jou optimaal kan ondersteunen. We richten ons op jouw mindset en op hoe je die zelf kunt beïnvloeden en sturen voorafgaand aan de bevalling en ook tijdens de bevalling.

We behandelen ook de eventuele zorgen en angsten die jullie misschien hebben en ik leer je hoe je deze in je voordeel kunt gebruiken. Dit is een van de elementen die deze cursus uniek maakt. Je krijgt geen standaard oefeningen maar we maken deze samen helemaal op maat zodat de oefeningen jou en je partner optimaal helpen!

De cursus is voor alle zwangere vrouwen geschikt. Of je nou thuis wilt bevallen of in het ziekenhuis, via de natuurlijke weg of via een keizersnede, voor alle soorten bevallingen leer je in deze cursus hoe je je daar optimaal doorheen werkt.

De cursus bevat praktische en eenvoudige oefeningen zodat jullie na de cursus samen verder kunnen oefenen. Hoe vaker je oefent met ontspanning en mindset, hoe gemakkelijker het wordt. Na het volgen van deze cursus hebben jullie voldoende kennis en ervaring om thuis lekker samen verder te gaan.

De groepscursus wordt gegeven in een kleine groep met maximaal vijf stellen zodat er voor iedereen voldoende aandacht en ruimte is. Ik hoop je snel te mogen ontmoeten tijdens één van mijn cursussen!

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

curus laura

Liefs Laura

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

Wij hebben vooral genoten van de dag….

De sessie hebben wij ervaren als erg prettig, met name door het persoonlijke contact met de docente en de intieme (kleine groep) setting die ons geboden werd. De cursus heeft ons een handvol inzichten gegeven, met name over de bevalling, de manieren van ontspannen tijdens de weeën en nog een aantal leuke tips. De dag is goed verzorgd op een fijne locatie zonder te veel ruis in de omgeving, waardoor de lange intensieve dag toch makkelijker vol te houden is. Wij hebben al met al een fijne cursusdag gehad. De cursus kan nog persoonlijker gemaakt worden indien gewenst door de deelnemende koppels meer interactie te bieden tussen elkaar, waardoor je een band kan creëren met mensen die in hetzelfde schuitje zitten. Echter is dit enkel van toepassing als koppels hiervoor open staan, wellicht dat een lunch op locatie hier al voor kan zorgen. Verder hebben wij weinig aan te merken op de cursus en hebben wij vooral genoten van de dag, de inzichten en hebben we bovenal nog weer wat geleerd. Wij zouden deze cursus zeker aanbevelen aan andere koppels in onze omgeving.
Groeten, Aimee en Rick

Heel fijn dat de partner zo’n grote rol speelt!….

Fijn aan de cursus is dat het je vertrouwen geeft. Het gevoel dat je zelf invloed hebt op de bevalling en dat het niet pijnlijk of vervelend hoeft te zijn. Heel fijn vond ik ook dat de partner zo’n grote rol speelt in de cursus, waardoor hij zich ook kan voorbereiden en ik ook het gevoel heb het samen met hem te kunnen doen. Jouw begeleiding hierin vond ik prettig door je open houding en het meedenken. Heel fijn dat je geen algemeen praatje hield, maar echt meedacht met onze persoonlijke zorgen en angsten.
Alexander & Dionne

Hypnobirthing Assendelft door Laura

Een kalme, ontspannen en voorspoedige bevalling is wat ik alle aanstaande ouders toewens. Door een goede voorbereiding met de juiste oefeningen is het makkelijker om tijdens de bevalling diep te ontspannen en zo goed om te kunnen gaan met alles wat er op je pad komt.hypnobirthing docente Laura in Assendelft Noord-Holland

De rol van de partners is ook superbelangrijk tijdens de bevalling en het mooie van deze cursus is dat ook de geboortepartner handvatten aangereikt krijgt om jou zo optimaal te kunnen ondersteunen.

Ik hoop jullie te mogen ontvangen in een groeps- of privécursus en dat ik op deze manier mag helpen om jullie ervaring zo fijn mogelijk te maken.

Liefs Laura

Over Laura

Hi, leuk dat je op mijn pagina bent beland! Ik ben Laura, moeder van Lars, ben werkzaam in de bouwsector als accountmanager en heb heel veel passie voor alles wat met zwanger zijn te maken heeft!

De afgelopen jaren heb ik naast mijn werk diverse trainingen en cursussen gedaan waarbij ik kennis heb gemaakt met de kracht van het brein en het hebben van de juiste, helpende mindset. Ik ben dit meer en meer gaan toepassen in mijn leven en toen ik zwanger werd van mijn zoon was een hypnobirthing cursus voor mij een logische stap.

Dankzij de technieken en oefeningen uit de cursus heb ik een superfijne bevalling gehad. Dit is een ervaring die ik alle zwangere vrouwen gun en dit heeft me aangezet tot het volgen van de opleiding tot docent bij Mucha Mama.

Vrouwen zijn ontzettend krachtig en het mogen krijgen van een kind heb ik als heel erg verrijkend ervaren. Als docent hypnobirthing wil ik graag andere vrouwen en hun partners helpen om op een heldere en nuchtere manier zichzelf optimaal voor te bereiden op de bevalling en alles wat daarna komt.

Hypnobirthing Assendelft privé cursus

Een groepscursus is gezellig, maar samen de ontspannende oefeningen doen in het comfort van je eigen huis is natuurlijk ook heel fijn!

Tijdens de privé cursus leer ik jullie op een praktische en relaxte manier alle ins en outs over hypnobirthing en hoe jullie dit samen kunnen toepassen tijdens de zwangerschap en de bevalling.

Je kunt er zelf voor kiezen om de cursus in één dag te volgen of in meerdere dagdelen. Jullie krijgen meer dan genoeg technieken en handvatten aangereikt om vol vertrouwen de bevalling zo soepel mogelijk te laten verlopen. Eigenlijk leer je om jouw lichaam gewoon haar gang te laten gaan en je partner leert jou zo optimaal mogelijk te ondersteunen.

Ik help jullie om samen de juiste mindset te ontwikkelen en we maken een op maat gemaakt plan om jullie angsten en zorgen weg te nemen en het vertrouwen te vergroten. Wat ook heel belangrijk is in deze cursus is dat jullie leren hoe je om kunt gaan met het aanpassen van je plan als het toch niet helemaal gaat zoals gehoopt. Dan is het extra belangrijk om te weten wat je kunt doen om kalm en rustig te blijven.

De inhoud van de cursus is hetzelfde als van de groepscursus. Wel krijgen jullie extra begeleiding in de vorm van twee online sessies om jullie ervaringen met de lesstof te bespreken en om eventueel nog kleine aanpassingen te maken.

Ik hoor graag wanneer jullie in het comfort van je eigen huis alles mag leren over hypnobirthing. Laten we snel een datum prikken!

Je kunt me bellen op 0616548150  of mailen via laura@muchamama.nl

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

prive cursus laura

Liefs Laura

Hypnobirthing Assendelft opfris cursus

Voor die stellen die al eerder een cursus hypnobirthing hebben gevolgd hebben wij de opfriscursus. Wil je weer all tools, tips en oefeningen ophalen en je focus leggen op dit kindje in je buik? Even weer samen in verbinding en genieten met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

hypnobirthing opfris cursus in Assendelft

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Privé opfris cursus

Ik kom naar jullie huis en in 3 uur tijd nemen we alles nog een keer door, pakken de huidige angsten of zorgen aan en doen de meest belangrijke oefeningen.

Ik ga ervoor zorgen dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 16 54 81 50 of stuur mij een mailtje: laura@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Hypnobirthing Assendelft solo cursus

Wat nou als je partner niet mee kan of wil naar de cursus, of als je geen partner hebt? Ook dan is het mogelijk om alle hypnobirthing technieken te leren ter voorbereiding op jouw fijne bevalling.

Naast de groepscursus en de privé cursus geef ik ook solo cursussen. In deze cursussen komen vrouwen zonder partner bij elkaar en leren net als in de andere cursussen de tips en trucs om het vertrouwen te vergroten en angsten en zorgen los te laten.

De oefeningen en informatie zijn zodanig aangepast dat de zwangere vrouw alleen kan oefenen en zich zo goed mogelijk kan voorbereiden op het bevallen. Ook worden er tips gedeeld voor wanneer een zus, moeder, vriendin of doula bij de bevalling aanwezig zal zijn.

Wat ga je leren in deze praktische cursus:

 • Waarom veel vrouwen zoveel pijn ervaren bij de bevalling.
 • Hoe jij minder pijn kan ervaren tijdens de bevalling.
 • Diepe ontspanning zodat je meer kan ontspannen tijdens de zwangerschap en bevalling.
 • Hoe goed en effectief te focussen tijdens de weeën.
 • Ademhaling & visualisaties voor ontspanning en houvast tijdens de weeën.
 • Hoe je je weeën het beste kan opvangen
 • Werken met overtuigingen voor meer vertrouwen.
 • Diepe oefening om angsten los te laten.
 • Hoe effectief te communiceren met het team voor een betere samenwerking.
 • Houdingen voor de bevalling.
 • Wat in je geboorteplan te zetten.

Wil je weten wanneer je bij mij terecht kunt voor een solo cursus? Ik ben bereikbaar via 06 16548150 of laura@muchamama.nl

Liefs Laura

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Laura

Tel 06 16 54 81 50

E-mail: laura@muchamama.nl

Hypnobirthing locatie
in Assendelft

Zencentrum
Rode Ring 15
1566 HR Assendelft

Scroll naar boven