Hypnobirthing Antwerpen

Hypnobirthing Antwerpen

1 daagse groepscursus
Tijden: 9.30 – 17.00 uur

  • Zondag 16 oktober 2022
  • Zondag 11 december 2022


2 daagse groepscursus
Tijden: 09.30 – 13.00 uur

  • Binnenkort nieuwe data

 

Hypnobirthing Antwerpen cursus door Colette

Ik kan niet wachten om je mee te nemen in het zalige wereldje van hypnobirthing. Een zwangerschapscursus vol inzichten, ontspanning en positiviteit.

Beeld je eens in … bevallen met ondersteuning van (zelf)hypnose …
Angstvrij en vol vertrouwen.
Jij hebt voor een aangename sfeer gezorgd.
Liefdevol ondersteund door je partner.
Goed voorbereid en vol inzichten om zelf keuzes te kunnen maken. 
Je volgt jouw eigen flow. Ontspanning staat centraal.
En fijne samenwerking met de zorgverleners.

Er zit zoveel potentieel om je kindje een gezonde, zachte en liefdevolle start te geven. Bevallen als bekrachtigende ervaring is mogelijk met de ondersteuning van hypnobirthing.

Als jouw docente hypnobirthing in Antwerpen verwelkom ik je met plezier in een van mijn kleinschalige groepscursussen op een mooie locatie.

Ik deel met je gedurende 1 cursusdag:

– wat je lichaam en geest nodig hebben om tijdens de weeën volledig te ontspannen en hierdoor de pijn te verzachten.
– hoe je hypnose kan inzetten om de bevalling vlotter te laten verlopen en complicaties helpt te reduceren.
– wat er écht nodig is om van je bevalling een mooie ervaring te maken, en ook wat niet. 

Ik gun het je van harte om op jouw eigen manier te kunnen bevallen. Serener, natuurlijker en bewuster.

Net zoals ikzelf, hebben reeds ontelbare andere vrouwen dit gekund!

Schrijf je nu in voor een hypnobirthingcursus in Antwerpen en bereid je samen met je partner voor op de bevalling. 

Liefs Colette

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

 ★ ★ ★ ★ ★ 
De cursus heeft mijn zelfvertrouwen een boost gegeven…..

Heel aangename cursusdag ook al ging het online door; dit heeft voor ons geen verschil gemaakt. Deze dag was voor ons extra bonding met elkaar en naar de geboorte toe, heel fijn om dit al tijdens de zwangerschap met partner te delen. Verder heeft de cursus zowel mijn zelfvertrouwen als dat van mijn partner een enorme boost gegeven. We kijken echt uit naar de bevalling nu, terwijl we voor de cursus toch ook wel stress hiervoor hadden. Tot slot doe jij het als lesgever erg goed! Rustig, empathisch en speels. Het was een fijne dag en belangrijke ervaring voor ons!

 

 ★ ★ ★ ★ ★ 
Ik voel mij zoveel geruster…..

Bedankt voor de extra info! En ook heel erg bedankt voor de fijne dag, we hebben er onwaarschijnlijk veel aan gehad en ik voel mij echt zoveel geruster en zekerder.
Groetjes, Ilse

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Aangename en aan te raden ervaring…

Wij hebben in oktober een dag hypnobirthing gevolgd met Colette. Dit was een zeer aangename en aan te raden ervaring. Gezien onze slechte ervaring met onze eerste bevalling, willen we er nu alles aan doen om een betere ervaring te hebben. Colette is een zeer aangename dame die een luisterend oor heeft en de sessie toespits op je eigen verhaal. Ze straalt rust uit en je voelt je er onmiddellijk op je gemak bij. Grotendeels heeft de cursus ons een andere kijk gegeven en vernieuwing gebracht. We gaan zeker bepaalde delen gebruiken prenataal en tijdens de partus. Hartelijk dank Lore

 ★ ★ ★ ★ ★ 

Hele vlotte bevalling…

Beste Colette, Op 8 november is onze zoon August geboren na een heel vlotte bevalling. Om 10.30 ‘s avond zijn de vliezen gebroken. Toen we toekwamen in het ziekenhuis rond 12u, waren de weeën reeds gestart en om 5 na 9 is hij geboren. Ik heb heel veel gehad aan de cursus die je gegeven hebt. Ook Simon wist waar hij wat kon doen, waardoor we beiden ontspannen waren. Hartelijk dank. Veel liefs, Ellen

Hypnobirthing Antwerpen door Colette

 

Nog voor ik mijn hypnose-opleiding had afgerond, ondertussen meer dan 15 jaar geleden, droomde ik van een wand die volledig vol zou hangen met babyfoto´s en geboortekaartjes. Het was voor mij toen al een innerlijke behoefte met zwangeren te gaan werken. 2015 werd het jaar van mijn eerste zwangerschap en bevalling.

Om deze zo leuk mogelijk te kunnen beleven, deed ik samen met mijn partner mee bij een Mucha Mama hypnobirthing cursus – een zo mooie ervaring voor ons! Tijdens de zwangerschap heb ik reeds veel baat gehad aan de luistersessies om te ontspannen, contact met mijn babytje te maken en bij opkomende angsten terug vertrouwen in de lichamelijke processen te vinden. Zo natuurlijk mogelijk te bevallen was voor mij een grote wens.

De hypnobirthing cursus heeft mij geholpen om niet te nauw te denken en angstig te zijn voor de medische wereld maar integendeel open te staan voor alles wat noodzakelijk zou zijn op dit moment. Ik leerde mij over te geven. Mijn partner en ik gebruikten de leuke oefeningen om uit te wisselen welke visie wij hadden van de bevalling. Uit deze ervaring en met de aangeleerde technieken en tips wist mijn partner me perfect te ondersteunen tijdens de arbeid en persfase. Het begin van een nieuw leven was dan zo wonderbaarlijk, we genoten er heel erg van. De ervaring van de geboorte heeft ons ook kracht gegeven om ook de nieuwe uitdagingen van het moeder- en vaderschap te trotseren.

Ondertussen geef ik al sinds 5 jaar geboortevoorbereidingscursssen. Ik wil zoveel mogelijk koppels de mooie ervaring van een hypnobirthing-cursus schenken en krachtige mind tools aanleren om een verschil te maken voor zichzelf en hun kindje. Ik kijk ernaar om ook jullie te begeleiden.

Hypnobirthing Antwerpen privé cursus

Willen jullie liever in alle rust met z’n tweetjes goed voorbereiden op de bevalling, dan geef ik jullie de cursus ook heel graag privé! 

Mocht je eerst liever even met me willen bellen voor meer informatie of om te kijken of je een prettig gevoel hebt bij mij? Aarzel geen moment en bel mij op: 0032 465 54 85 17. Wil je eerst even mailen kan dat ook naar colette@muchamama.be

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Colette

Schrijf je nu in met een tijdelijke korting van  €46 voor € 333. Geef de kortingscode zomerbe22 in bij de inschrijving.

 

Hypnobirthing Antwerpen opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing cursus gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Prive opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 0032 465 54 85 17 of stuur mij een mailtje: colette@muchamama.be

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Colette

Tel 0032 465 54 85 17

E-mail: colette@muchamama.be

Hypnobirthing
Antwerpen

Ugo Relax Schoolstraat 7
2110 Wijnegem

Scroll naar top