hypnobirthing docente harriet

Hypnobirthing Alkmaar Noord-Scharwoude

Hypnobirthing Alkmaar / Noord-Scharwoude


2 avonden groepscursus
Tijden: 18.30 – 22.00 uur

  • Maandag 8 + 15 januari 2024 (nog 1 plekje)

Hypnobirthing Alkmaar cursus door verloskundige Harriet

Wil jij je ook goed voorbereiden en met vertrouwen je bevalling tegemoet gaan?

Dan is de Mucha Mama Hypnobirthing Alkmaar cursus echt iets voor jou!

Ik ontmoet jullie heel graag in mijn cursus!

Liefs Harriet

♥ deskundigheid & warmte  ♥ persoonlijke aandacht voor jou ♥ liefdevol

hypnobirthing docente harriet

Hypnobirthing Alkmaar cursus door Harriet

Door mijn werk ben ik met Hypnobirthing in aanraking gekomen en hierdoor geïnspireerd geraakt. Het is zo mooi als iemand diep kan ontspannen en kalm en rustig blijft. Zo ervaar je de bevalling makkelijker en mooier. Eerst dacht ik: ‘dit moet je maar net kunnen’, maar door deze cursus heb ik ervaren dat je dit jezelf ook kunt aanleren. Door ontspanningsoefeningen al voor de bevalling aan te leren en eventuele zorgen / angsten en twijfels om te zetten in vertrouwen in jezelf en je lijf. Je traint om met je ‘mind’ heel sterk en krachtig te blijven. Uitgangspunt van mij is dat je vaak sterker bent dan jezelf denkt. De ontspanningstechnieken kun je heel makkelijk toepassen bij de bevalling, ongeacht hoe deze gaat verlopen. Samen met je partner krijg je veel praktische handvaten die je kunt toepassen tijdens de bevalling (of tijdens andere levenservaringen). Hierdoor is voor je partner ook een grote rol weggelegd zodat die jou makkelijk kan ondersteunen bij de geboorte van jullie kindje. Het is een proces wat je samen in verbondenheid doormaakt.
De cursus Hypnobirthing wordt door veel zorgverzekeraars geheel of grotendeels vergoed mits deze gegeven wordt door een verloskundige.
Ik zou het fijn vinden om jullie bij de cursus in Alkmaar deze methode aan te leren zodat jullie met rust en vertrouwen de bevalling tegemoet kunnen zien.
Liefs Harriët

Over Harriet

Mijn naam is Harriët Bootsman, getrouwd en moeder van een zoon en een dochter. Ik ben sinds 1995 met veel plezier werkzaam als verloskundige in de omgeving van Alkmaar.

Vanaf mijn 8ste wist ik al dat ik graag betrokken wilde zijn bij één van de mooiste ervaringen in het leven, het dragen en baren van nieuw leven. Na ruim 20 jaar ben ik er nog steeds vol van hoe wonderbaarlijk het proces van bevallen is. Inmiddels heb ik duizenden zwangere en bevallingen mogen begeleiden en hierdoor veel ervaring opgedaan.

Onze mind bemoeit zich graag met het proces van bevallen….
De hypnobirthing cursus kan jullie laten zien dat de bevalling een autonoom proces is. Jouw lichaam is gemaakt om zelfstandig de hele bevalling te regelen. Eigenlijk hoef je geen opleiding of cursus hiervoor te volgen. Onze mind / gedachten bemoeit zich graag met het proces van bevallen en kan het bevallen onnodig vertragen en/of bemoeilijken.

Aan de slag om uitdagingen voor te zijn….
Tijdens de cursus gaan we aan de slag om deze uitdagingen voor te zijn. Jullie leren samen veel ontspanningsoefeningen zodat jullie aan het stuur staan binnen de bevallingsreis. Zo wordt jullie bevallingsavontuur iets van jullie samen. Vele tools worden aangereikt zodat jullie vol vertrouwen op weg gaan naar het moment van bevallen en dat er tijdens de bevalling ruimte komt om te genieten op de komst van jullie nieuwe kindje.

Hypnobirthing Alkmaar opfris cursus

Heb je al eerder een hypnobirthing cursus gevolgd? Wil je weer opfrissen en dit kindje ook deze aandacht geven? Samen weer even in de flow komen en even genieten samen met de ontspannende oefeningen om voor te bereiden op deze bevalling?

Je kan kiezen uit 2 opties: privécursus of groepscursus

Privé opfris cursus

In 3 uur tijd kom ik naar jouw huis en nemen we alles nog een keer door, doen de meest belangrijke oefeningen en ik zorg ervoor dat je weer helemaal vertrouwen krijgt in deze komende bevalling.
Bel mij: 06- 28 63 81 42 of stuur mij een mailtje: harriet@muchamama.nl

Dan plannen we een datum en tijd in.

Groepscursus
Kies een cursusdatum voor de groepscursus en boek met € 60 euro korting.

De kortingscode is: REFRESHER

Alle cursussen zijn
inclusief:

Contact
Harriet

Tel 06 28 63 81 42

E-mail: harriet@muchamama.nl

Hypnobirthing
Alkmaar

Het Geboortehuys
Voorburggracht 285 a
1723 HP  Noord-Scharwoude

Klik op afbeelding voor Google Maps

Scroll naar boven