Hallo,

Bij deze mijn feedback van de hypnobirthing cursus. Mijn partner en ik hebben deze als zeer prettig ervaren. In de cursus is er goed aangesloten bij ons en zijn onze vragen beantwoord. Het fijne was dat er naar ons gekeken werd als team en er aandacht was voor hoe mijn partner mij het beste kon ondersteunen tijdens de bevalling. Daarnaast was het oefenen tijdens de cursus, afgewisseld met informatie, fijn. Constance heeft ons met haar enthousiasme en vertrouwen ook zeer enthousiast gemaakt voor hypnobirthing en we hebben veel materiaal gekregen om mee te oefenen. Dit hebben we ook gedaan en bij de bevalling was dit zeker te merken. De bevalling is erg vlot en soepel verlopen. Door het beluisteren van de oefeningen ben ik de gehele bevalling ontspannen en op mijn lichaam gefocust geweest. De ademhaling hielp mij om de weeën goed op te vangen. Ik kon volledig vertrouwen op mijn lichaam en de uitdrijvingsfase heeft op deze manier maar 5 minuten geduurd. In bad, thuis en ontspannen voor onze dochter, mijn partner en voor mij. Wij zijn heel blij dat we de cursus hebben gedaan!

Groet Thymen en Laura

 

hypnobirthing cursus door Constance