Over Gretha

Al ruim 20 jaar ben ik verloskundige. Met veel plezier begeleid ik de zwangere en haar partner in het bijzondere proces van een kindje dragen en samen ontvangen.

Tegenwoordig zie ik een toenemende onrust bij de zwangeren over hoe de bevalling zal gaan, of ze het wel kunnen volhouden is het niet te pijnlijk, zal ik niet falen, mezelf en mijn omgeving teleurstellen?

Graag gun ik alle moeders een bevallingservaring waar ze de rest van haar leven tevreden op kan terug kijken. Ongeacht hoe de bevalling ook verlopen is. Daarom zou ik iedereen hypnobirthing aan willen raden. Een krachtig middel van hoe je de kracht van je geest kunt gebruiken. Maar ook hoe je partner je kan steunen. Zodoende wordt het echt teamwork.

Gretha aan het woord

Zelf ben ik moeder van 3 kinderen. De eerste bevalling was pijnlijk en verliep niet vlekkeloos. Ik was teveel bezig met controle houden over het proces en kon me moeilijk overgeven. Daarbij kwamen allerlei onverwachte gebeurtenissen waardoor ik uit balans raakte. Maar de 2e en de 3e bevalling waren prachtige thuisbevallingen.

Ik had geleerd dat door middel van concentratie en positief denken
de bevalling heel anders beleefd kan worden…

Graag gun ik alle moeders een bevallingservaring waar ze de rest van haar leven tevreden op kan terug kijken. Ongeacht hoe de bevalling ook verlopen is. Ik nodig je graag ui voor 1 van de 1-daagse cursussen en leer hoe je samen de bevalling kan managen

Liefs Gretha

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!


Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Annemarie
Contactgegevens Gretha
Tel: 06 44 74 69 56
E-mail: gretha@muchamama.nl

Testimonials

Meer info

Samen met je partner krijg je veel praktische handvaten die je kunt toepassen tijdens de bevalling (of tijdens andere levenservaringen). Hierdoor is voor je partner ook een grote rol weggelegd zodat die jou makkelijk kan ondersteunen bij de geboorte van jullie kindje. Het is een proces wat je samen in verbondenheid doormaakt.
Deze cursus wordt door veel zorgverzekeraars geheel of grotendeels vergoed mits deze gegeven wordt door een verloskundige.

Locatie informatie

Hypnobirthing Utrecht (groepscursus- tijdelijke locatie in Utrecht ipv WKZ)

Studio Loevenhout
Pretoria Dreef 49
Utrecht

Hypnobirthing Utrecht (WKZ)

Hypnobirthing Locatie Utrecht WKZ
Wilhelminakinderziekenhuis
Lundlaan 6, 3584 EA Utrecht
hypnobirthing utrecht

Hypnobirthing Utrecht (SOLO cursus)

Studio Loevenhout
Pretoria Dreef 49
Utrecht