Geweldige, heftige, machtige, prachtige ervaring

Dante, geboren op 12/10 ❤De vliezen zijn (na een aantal pillen) spontaan gebroken rond een uur of 5 s middags. Twee uur later begonnen de weeën. Snel had ik 6 cm ontsluiting, met 1 wee van 6 naar 10 en met 3 keer persen was Dante er die avond nog om 23.02. Een geweldige, heftige, machtige, prachtige ervaring, waar ik eigenlijk nog steeds geen woorden voor heb! Ik wil je nog erg bedanken voor de nieuwe inzichten waar ik heel veel aan heb gehad en die ons de bevalling op deze manier hebben laten ervaren❤ Ondanks het feit dat het zo ‘gepland’ was en in het ziekenhuis, hebben wij het op onze manier gedaan en is alles heel natuurlijk verlopen.Ik zal iedereen aanraden de cursus te volgen! Nogmaals dank! ???? Groetjes Pieter&Antonia❤

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Scroll naar top