Over Evelinn

Ik ben Evelinn, gelukkig getrouwd en trotse mama van Mylene.

Mijn partner en ik keken erg op tegen de bevalling. Vooral hoe we er samen door heen zouden komen omdat we totaal verschillend zijn en we niet duidelijk hadden welke rol er voor mijn partner weg gelegd zou zijn. Ik wilde steun maar ben erg op mezelf, terwijl mijn partner bij elke au zich zorgen maakte om mij. Dus de grote vraag was dus hoe kun je mij steunen zonder dat je in de weg loopt of je als partner nutteloos voelt?

 

Tijdens de Mucha Mama Hypnobirth cursus kwam ik er achter dat Hypnobirthing alles behalve zweverig is maar vooral een praktische manier om meer vertrouwen in mijn lijf te krijgen maar ook in mijn partner. Ik was zo blij dat we voor de bevalling de rol van mijn partner konden invullen en kant- en klare praktische handvaten kregen voor tijdens de bevalling.

 

Hierdoor voelde ik me tijdens de bevalling meer dan ooit verbonden met mijn partner en heb ik een prachtige soepele bevalling gehad waar ik met veel liefde op terugkijk.

Door mijn positieve ervaring wil ik graag andere stellen kennis laten maken met Mucha Mama Hypnobirthing. Ik zou jullie graag  zelf willen laten ervaren hoeveel kracht je lijf heeft, maar vooral hoe fijn en makkelijk het is om je samen voor te bereiden op de komst van jullie kindje zodat ook jullie vol vertrouwen een fijne bevalling tegemoet gaan.

Evelinn aan het woord

Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd! De geboorte van je kindje is 1 van de mooiste momenten die jullie gaan meemaken. Bevallen is iets heel spannends maar vooral iets heel moois en hoeft niet alleen maar serieus te zijn, je gaat voor het eerst je kindje ontmoeten hoe leuk is dat? Dan mag je best lachen hoor!

Toch hebben veel ouders angsten, zorgen of voelen zich onzeker over de bevalling. Dat is natuurlijk heel gewoon. Samen met jullie zou ik graag werken aan dat gene wat jullie nodig hebben en gaan we heerlijke ontspanningsoefeningen doen. De cursus geef ik in 1 dag, 2 middagen of privé aan huis op een door jullie gekozen tijdstip.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Cursusdata

Op dit moment is Evelinn met verlof en neemt onze docente Mirjam de dag en solo cursus over. Vanaf februari 2022 kan er weer geboekt worden bij Evelinn.

Den Haag – 1 daagse cursus (09.00 – 17.00 uur)

 • Vrijdag 10 december 2021
 • Dinsdag 11 januari 2022
 • Vrijdag 21 januari 2022
 • Zaterdag 12 februari 2022

BOEK NU: € 269 all-in


Den Haag 1-daagse solo, zonder partner (09.00 – 15.00 uur)

 • Dinsdag 14 december 2021

BOEK NU: € 199 all-in


Den Haag – 1 day english course (9.30 am – 5.00 pm)

Evelinn is on maternity leave and our founder Helianthe will take over these courses in The Hague.

 • Sunday 16 January 2022

BOOK NOW: € 269 all-in

 

Op afspraak

 • Privécursus thuis (regio Leeuwarden, Den Haag of Wassenaar)

BOEK NU: € 379 all-in

Wat een fijne ervaring....

Wat hebben wij een fijne ervaring gehad met de hypnobirthing cursus van Mucha Mama. Evelinn heeft ons super begeleid en goede tips gegeven. Ik voel me veel minder angstig in de zwangerschap en zie niet meer tegen de bevalling op! Alleen dat al is een enorme winst!

Marieke

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Deze verandering had ik niet verwacht...

Mijn man en ik hebben de hypnobirthing cursus gedaan i.c.m. een dag thuis 1-op-1 begeleiding van Evelinn. Ik was al wel bekend met de werking van bijvoorbeeld visualisaties, affirmaties en ademhalingstechnieken, maar was heel erg benieuwd naar hoe we ze nog persoonlijker konden maken en dus nog specifieker voor onze eigen situatie.

Voor de cursusdag heb ik de online hypnose- en affirmatiesessies gemiddeld 4x per week geluisterd.
Tijdens de cursusdag heeft Evelinn ons heel fijn begeleid en goed geholpen met het zoeken en ontmantelen van (onbewuste) angsten. Ook deze hebben we daardoor kunnen transformeren, wat voor mij echt de privé dag een toegevoegde waarde gaf.

De oefening met de ademhaling en het ijsblokje deed ook heel veel voor mijn zelfvertrouwen, omdat het verschil in pijnbeleving zo immens was! Aan het einde van de dag bruiste ik van energie en vertrouwen en dat blijft me nog steeds bij.

Ik kijk oprecht uit naar de bevalling met het idee dat mijn lichaam, kindje en ik het samen gaan fixen. Ik stond op zich al wel neutraal t.o.v. de bevalling (i.p.v. angstig), maar deze verandering had ik niet ook nog verwacht: wie had dat gedacht, de bevalling als een liefdevolle, intieme gebeurtenis om naar uit te kijken!

Muchamama en in het bijzonder ook Evelinn: enorm bedankt!

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Evelinn
Tel: 06 51 58 08 50
E-mail: evelinn@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Den Haag

Witte de Withstraat 27
2518 CP Den Haag

Klik op afbeelding voor Google Maps