Over Evelinn

Ik ben Evelinn, gelukkig getrouwd en trotse mama van Mylene van 2 jaar.

Mijn partner en ik keken erg op tegen de bevalling. Vooral hoe we er samen door heen zouden komen omdat we totaal verschillend zijn en we niet duidelijk hadden welke rol er voor mijn partner weg gelegd zou zijn. Ik wilde steun maar ben erg op mezelf, terwijl mijn partner bij elke au zich zorgen maakte om mij. Dus de grote vraag was dus hoe kun je mij steunen zonder dat je in de weg loopt of je als partner nutteloos voelt?

 

Tijdens de Mucha Mama Hypnobirth cursus kwam ik er achter dat Hypnobirthing alles behalve zweverig is maar vooral een praktische manier om meer vertrouwen in mijn lijf te krijgen maar ook in mijn partner. Ik was zo blij dat we voor de bevalling de rol van mijn partner konden invullen en kant- en klare praktische handvaten kregen voor tijdens de bevalling.

 

Hierdoor voelde ik me tijdens de bevalling meer dan ooit verbonden met mijn partner en heb ik een prachtige soepele bevalling gehad waar ik met veel liefde op terugkijk.

Door mijn positieve ervaring wil ik graag andere stellen kennis laten maken met Mucha Mama Hypnobirthing. Ik zou jullie graag  zelf willen laten ervaren hoeveel kracht je lijf heeft, maar vooral hoe fijn en makkelijk het is om je samen voor te bereiden op de komst van jullie kindje zodat ook jullie vol vertrouwen een fijne bevalling tegemoet gaan.

Evelinn aan het woord

Jullie verwachten een kindje, gefeliciteerd! De geboorte van je kindje is 1 van de mooiste momenten die jullie gaan meemaken. Bevallen is iets heel spannends maar vooral iets heel moois en hoeft niet alleen maar serieus te zijn, je gaat voor het eerst je kindje ontmoeten hoe leuk is dat? Dan mag je best lachen hoor!

Toch hebben veel ouders angsten, zorgen of voelen zich onzeker over de bevalling. Dat is natuurlijk heel gewoon. Samen met jullie zou ik graag werken aan dat gene wat jullie nodig hebben en gaan we heerlijke ontspanningsoefeningen doen. De cursus geef ik in 1 dag, 2 middagen of privé aan huis op een door jullie gekozen tijdstip.

Ik hoop jullie snel te ontmoeten.

Cursusdata

Lotte & Juan

Evelinn is a very nice and down to earth teacher. We surely enjoyed this day with her and will go home feeling more confident, positive and in control about giving birth. Thank you!

Lotte & Juan

Julian & Crystal

Thank you for being our instructor. You made us feel comfortable to express ourselves and do the exercises. You wer also very encouraging and positive. Good luck in the future.

Julian & Crystal

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'


Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....


We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Evelinn
tel: 06 51 58 08 50
E-mail: evelinn@muchamama.nl

Testimonials

Hypnobirthing Rijswijk

Locatie informatie

Hypnobirthing Rijswijk

Hypnobirthing Den Haag
Witte de Withstraat 27
2518 CP   Den Haag

Hypnobirthing Wassenaar

Hypnobirthing Wassenaar
Van der Duyn van Maasdamstraat 76
2242 TK  WASSENAAR

Hypnobirthing Leeuwarden

Op dit moment kun je alleen privécursussen boeken in Leeuwarden.
Bel mij voor een afspraak.