Elke aan het woord

Met veel liefde en plezier geef ik de hypnobirthing cursus in Eindhoven. Ik wil je graag vertellen over mijn ervaring met hypnobirthing en wat de cursus voor jou kan betekenen.

Ik genoot van mijn zwangerschap. Alleen ik merkte dat mijn angst voor bevallen, mezelf in de weg stond. Het voelde niet goed om met zorgen en twijfels aan mijn bevalling te beginnen. We volgde de hypnobirthing cursus bij Mucha Mama om dit te veranderen.

De cursus gaf mij het vertrouwen dat ik tijdens mijn bevalling ontspannen zou blijven. Toen mijn angsten wegvielen zag ik de bevalling als een intieme en bijzondere ervaring. Uiteindelijk kreeg ik een prachtige en vlotte hypnobirthing bevalling. Door mijn positieve ervaring, wil ik nu als hypnobirthing docente iedereen kennis laten met deze ontspannen voorbereiding.

Deze hypnobirthing cursus is bijzonder omdat het geschikt is voor iedereen. Of je nu thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Of dat je misschien een medische indicatie hebt. Ik help je graag naar meer ontspanning, kracht en vertrouwen in jezelf.

De hypnobirthing cursus is een ontspannen moment waar je samen bezig bent met de komst van jullie baby. Het geeft een goede en complete voorbereiding op je bevalling.

De hypnobirthing cursus in Eindhoven is gezellig en makkelijk te volgen. Ik ga je vertellen over natuurlijke pijnbestrijding. Ik leg je uit hoe de oefeningen werken. Ik geef je hulpvolle tips en je leert de ontspanning zelf toe te passen. In de cursus heeft de partner een belangrijke rol, op de manier zoals dat bij jullie past. Je krijgt samen met jouw partner de ruimte om de oefeningen aan te passen en meer eigen te maken. Ik help je daarbij. De partners ontvangen handige tips en tools en krijgen een beeld van wat zij kunnen betekenen tijdens de bevalling.

 

Mijn eigen bevalling van mijn zoon verliep soepel en duurde niet langer dan 4 uur. Dit is voor mij ongetwijfeld de mooiste dag van mijn leven. Ik denk met veel blijdschap en fijne gevoelens hieraan terug. Graag wil ik alle aanstaande moeders en vaders op weg helpen om met ontspanning hun kindje te verwelkomen. En zoiets moois en onbeschrijfelijk te ervaren.

Cursusdata

Eindhoven – 2 ochtenden cursus (09.30 – 13.00 uur)

 • Zondag 16 & 30 januari 2022 VOL
 • Zaterdag 12 & zondag 13 februari 2022
 • Zondag 13 & 27 maart 2022
 • Zondag 10 & 24 april 2022
 • Zondag 8 & 22 mei 2022
 • Zondag 5 & 19 juni 2022
 • Zondag 3 & 17 juli 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Eindhoven – 2-ochtenden solo, zonder partner (09.30 – 12.15 uur)

 • Zaterdag 15 & 22 januari 2022
 • Zaterdag 12 & 19 maart 2022
 • Zaterdag 7 & 14 mei 2022
 • Zaterdag 4 & 11 juni 2022

BOEK NU: € 199 all-in

 

Op afspraak privécursus (op locatie bij Happy Birthing Day of online)

BOEK NU: € 399 all-in

 

Eindhoven  – 2 day course (9.30 am to 1.00 pm)

 • Saturday 26 & Sunday 27 February 2022 FULL

BOOK NOW: € 269 all-in

Over Elke

Elke is onze fijne Mucha Mama docente in regio Eindhoven. Ze geeft de hypnobirthing cursus vanuit haar sfeervolle ruimte gevestigd op Strijp-S. Naast hypnobirthing geeft Elke ook zwangerschapsyoga, babymassage en yogalessen. Met veel plezier deelt ze de hypnobirthing met aanstaande ouders. Ze heeft al vele stellen op weg geholpen met hun ontspannen voorbereiding op de bevalling. Elke luistert graag naar het verhaal en de behoeften van haar cursisten. En op een natuurlijke manier laat ze de oefeningen aansluiten bij ieders eigen ideeën en situatie. Als yogadocente is Elke aangesloten bij het VYN.

VYN-logo

Hele waardevolle dag

Wat een fijne cursus is dit. Kan deze cursus iedereen aanraden. Het mooie is dat dmv de oefeningen m’n kindje in m’n buik hierop reageert. Rustige muziek, rustige stem en niet te vergeten een rustige ademhaling. Muchamama en met name Elke, ontzettend bedankt voor deze waardevolle dag.

Kirsten Breuer

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Fijne en relaxte cursus

Ik heb samen met mijn man de hypnobirthing cursus gevolgd in Eindhoven bij Elke. Het was een fijne relaxte cursus waarin we fijne oefeningen hebben gedaan en we intenser en positief naar de bevalling toeleven, heel fijn!

Ingeborg

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Contactgegevens Elke
Tel: +31 (0)6 43660348
E-mail: elke@muchamama.nl

Hypnobirthing Eindhoven

Happy Birthing Day

Professor Carassohof 2
5617 BP Eindhoven

Klik op afbeelding voor Google Maps