Elke aan het woord

Met veel liefde en plezier geef ik de hypnobirthing cursus in Eindhoven. Ik wil je graag vertellen over mijn ervaring met hypnobirthing en wat de cursus voor jou kan betekenen.

Ik had een fijne zwangerschap. Alleen ik merkte dat mijn angst voor bevallen, mezelf in de weg stond. Het voelde niet goed om met zorgen en twijfels aan mijn bevalling te beginnen. Ik volgde de hypnobirthing cursus bij Mucha Mama om dit te veranderen.

De cursus was eenvoudig te begrijpen en down-to-earth. De oefeningen waren bijzonder effectief.

Het gaf mij vertrouwen dat ik tijdens mijn bevalling ontspannen zou blijven. Toen mijn angsten wegvielen zag ik de bevalling als een intieme en bijzondere ervaring. Uiteindelijk kreeg ik een prachtige hypnobirthing bevalling. Door mijn positieve ervaring, wil ik nu als hypnobirthing docente iedereen kennis laten maken met Mucha Mama Hypnobirthing.

Ik vind deze hypnobirthing zo bijzonder omdat het geschikt is voor iedereen. Of je nu thuis of in het ziekenhuis wilt bevallen. Of misschien wanneer je een medische indicatie hebt. Ik help je graag naar meer kracht en vertrouwen in jezelf. Een bevalling met een uitdaging kan nog steeds een prachtige ervaring zijn.

De Mucha Mama hypnobirthing cursussen zijn gezellig en makkelijk te volgen. 

Het is een ontspannen dag waar je samen met je partner bezig gaat zijn met de komst van jullie baby. De cursus is een goede en complete voorbereiding op jouw bevalling.

Ik ga je vertellen over natuurlijke pijnbestrijding. Ik leg je uit hoe de oefeningen werken. Ik geef je hulpvolle tips en je leert de oefeningen zelf toe te passen. De eenvoudige oefeningen geven je meer vertrouwen in jezelf en in elkaar als team. In de cursus heeft de partner een belangrijke rol, op de manier zoals dat bij jullie past. Je krijgt samen met jouw partner de ruimte om de oefeningen aan te passen en meer eigen te maken. Ik help je daarbij. De partners ontvangen handige tips en tools en krijgen een beeld wat zij voor de vrouw kunnen betekenen tijdens de bevalling.

Mijn eigen bevalling van mijn zoon verliep soepel en duurde niet langer dan 4 uur. Dit is voor mij ongetwijfeld de mooiste dag van mijn leven. Ik denk met veel blijdschap en fijne gevoelens hieraan terug. Graag wil ik alle aanstaande moeders en vaders op weg helpen zoiets moois en onbeschrijfelijk te ervaren.

Ik zie jullie graag in de cursus!

Over Elke

Elke is onze fijne Mucha Mama docente in regio Eindhoven. Ze geeft de hypnobirthing cursus vanuit haar sfeervolle ruimte gevestigd op Strijp-S in Eindhoven. Naast hypnobirthing geeft Elke ook babymassage en zwangerschapsyoga. Elke vindt het geweldig om hypnobirthing met aanstaande ouders te delen. Ze heeft al vele stellen op weg geholpen met hun voorbereiding op de bevalling.  Elke luistert graag naar het verhaal en de behoeften van de cursisten. Op een natuurlijke manier laat ze de oefeningen aansluiten bij ieders eigen situatie.

€ 15,- korting op de babymassage bij Happy Birthing Day!

Boek je hypnobirthing cursus bij Elke in Eindhoven en ontvang € 15,- korting op de groepscursus babymassage bij Happy Birthing Day!

Lees hier meer over de cursus en korting >>

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Hele waardevolle dag

Wat een fijne cursus is dit. Kan deze cursus iedereen aanraden. Het mooie is dat dmv de oefeningen m’n kindje in m’n buik hierop reageert. Rustige muziek, rustige stem en niet te vergeten een rustige ademhaling. Muchamama en met name Elke, ontzettend bedankt voor deze waardevolle dag.

Kirsten Breuer

Fijn, relaxte cursus met fijne oefeningen.....

Ik heb samen met mijn man de hypnobirthing cursus gevolgd in Eindhoven bij Elke. Het was een fijne relaxte cursus waarin we fijne oefeningen hebben gedaan en we intenser en positief naar de bevalling toeleven, heel fijn!

Ingeborg

Iedereen aan te bevelen!

Vorige week heb ik deelgenomen aan de cursus en kijk er zeer positief op terug. Door de cursus ga ik geruster mijn laatste weken zwangerschap in omdat ik naar mijn inziens goed voorbereid ben. Ik zou het iedereen aanbevelen!

Rachel

Contactgegevens Elke
Tel: +31 (0)6 43660348
E-mail: elke@muchamama.nl

Testimonials

[dt_testimonials type=”slider” autoslide=”3000″ category=”elke”]

Locatie informatie

Hypnobirthing Eindhoven

Happy Birthing Day

Professor Carassohof 2
5617 BP Eindhoven

hypnobirthing eindhoven
hypnobirthing eindhoven
hypnobirthing eindhoven

Happy Birthing Day ligt op een mooie en rustige lokatie te midden van het gezellige Strijp-S, in Eindhoven. Happy Birthing Day is makkelijk te bereiken per auto, fiets en openbaar vervoer. De praktijkruimte ligt op korte loopafstand vanaf parkeerplaats Strijps Bultje. Ook zijn er parkeerplaatsen naast de deur, op de Torenallee.