Een positieve voorbereiding op mijn aanstaande bevalling

Wij hebben de cursus gedaan bij Mariska Kooijman uit Twello. Op een prettige en vertrouwde wijze heeft ze ons begeleid in de kennismaking met de hypnobirthing oefeningen. Ze nam fijn de tijd voor ons en er was alle ruimte voor onze vragen. Ik werk zelf in de geboortezorg en hierbij hield ze rekening met de voorkennis die er al was, maar ging er ook niet als vanzelfsprekend vanuit dat ik alles al zou weten. Hierdoor was de gegeven informatie passend en goed op maat.
Mariska heeft een lieve en rustige persoonlijkheid, waardoor ik me ook op mijn gemak voelde om de oefeningen te doen.
De cursus zelf biedt fijne ondersteunende materialen, o.a. een theorie document, filmpjes met uitleg en een werkboek voor thuis. De opdrachten hierin zijn goed gericht op je persoonlijke zorgen rond de bevalling, waardoor je hier ook goed mee aan de slag kan.
Het heeft voor mij zeker bijgedragen aan een positieve voorbereiding op mijn aanstaande bevalling.

 

Hypnobirthing cursussen door Mariska

Scroll naar top