Een ontspannen, soepele en in control bevalling

Hi Helianthe,

Ik mail je vol trots om te laten weten dat onze dochter Noura Elin is geboren! Na een bevalling waarin alles anders liep dan gepland, was Noura na bijna 60 uur bevallen bij ons. En ik kan zeggen dat ondanks alle flexibiliteit die we nodig hadden om ons aan te passen, ik toch terugkijk op een ‘ontspannen, soepele en in control bevalling’. De mantra die ik wekenlang heb ingeprent. Omdat overal waar ik/ we invloed hadden op de situatie, we deze ruimte hebben gepakt. De kraamsuite in het ziekenhuis was versierd met kerstverlichting, een verse bos bloemen en mijn favoriete dekentje, Thomas heeft URENlang de weeën voor mij geteld en ik heb wel honderden keren die ene mooie golf getrotseerd in Hawaii samen met mijn vrienden, een herinnering waar ik kracht uit putte. Want een wee is tenslotte een golf die komt en weer wegtrekt.

Wij willen jou en het team bedanken voor de tools die je mee hebt gegeven. En in het bijzonder de extra videocall na afloop, waarin we alles nog even op een rij hebben gezet. Ik had niet verwacht dat mijn mindset zo krachtig was en dat maakt me trots.

Warme groet,

Nadia & Thomas

cursussen bij Helianthe

Scroll naar top