Een droombevalling en een prachtige dochter…

Je hebt mij/ons geholpen met de juiste mindset, het vertrouwen, de goede ademhaling. In de weken voorafgaand heb ik steeds affirmaties en visualisaties geluisterd om contact te maken met de baby en me voor te bereiden op een goede geboorte.

Ik had ook veel aan jouw verhaal en verschil tussen 1e bevalling en 2e bevalling, waarbij ik me ineens realiseerde dat het mogelijk was om een bevalling te hebben waar je iets moois beleeft. De oefeningen die we deden, maar ook de focus die ik daardoor kreeg op de bevalling heeft me steun gegeven.

Ik wilde je dit graag nog laten weten: ik ben je enorm dankbaar en zal niet vergeten hoe fijn het was dat je twee dagen bij ons thuis kwam om ons hierin te leren en ondersteunen.

Jouw support voorafgaand, de cursus en de training heeft daarbij zoveel verschil gemaakt. De bevalling is boven verwachting mooi en bijzonder verlopen; een droombevalling en een prachtige dochter!

Maaike en Niels

 

Cursussen bij Sophie

Scroll naar top