Neem contact met ons op

Praktische hypnobirthing cursussen voor een positieve bevalling

Wat maakt Mucha Mama de juiste keuze voor jou?

Op verschillende mooie locaties in Nederland vindt je een Mucha Mama hypnobirthing cursus.

Mucha Mama onderscheidt zich op verschillende vlakken van andere hypnobirthing cursussen.

De inhoud van de cursus is gecreëerd door onze oprichtster Helianthe, die als hypnotherapeut echt een expert is op het gebied van de impact van jouw mindset, je onderbewustzijn op het fysieke proces van bevallen.

Ook zijn wij echt van mening dat elke vrouw anders is, niet alleen fysiek maar ook mentaal. Hier spelen wij mooi op in door jullie in staat te stellen om alle oefeningen persoonlijk aan te passen. Door de oefeningen persoonlijk te maken is het fijner om te oefenen tijdens de zwangerschap en grijp je er sneller naartoe tijdens de bevalling.

 

hypnobirthing technieken leren in Rotterdam centrum

Wil jij ook:

  • praktische tools en tips?
  • een nuchtere benadering?
  • minder pijn?
  • meer controle?
  • meer vertrouwen?
  • goed voorbereid zijn?

Dan is de Mucha Mama cursus perfect!

Een professioneel medisch geschoold team aan je zijde is nodig en een fijne samenwerking hier. Wij zijn van mening dat als het om je mindset gaat en je emoties tijdens de bevalling, dan is jouw partner de beste aangewezen persoon, hij/zij kent jou het beste en jullie hebben samen hiervoor voorbereidt. Jouw partner is de expert. Als het gaat om medische kennis en ervaring, dan is jouw team de expert. Hoe je samen werkt hierin, een goede flow krijgt samen leer je tijdens de cursus.

De cursus is gevuld met praktische en direct toepasbare tools en bevat natuurlijk ook ademhalingsoefeningen, mindset oefeningen, massage oefeningen en nog veel meer. Na de cursus voelen jullie je allebei goed voorbereid en gevuld met vertrouwen. Zo weten jullie allebei wat te doen tijdens de weeën. Mocht het voorkomen dat ze het even niet meer weet of ze raakt gestrest, dan weet de geboortepartner hoe haar terug naar haar focus te brengen.

Een van onze docentes helpt jullie graag verder met de voorbereiding op de bevalling van jullie baby’tje.

Neem contact met ons op met jouw vragen.

hypnobirthing cursus in Utrecht door oprichtster Helianthe
Scroll naar boven