Over Constance

Constance is onze Mucha Mama hypnobirthing docente in de regio Tilburg. Cursuslocatie is het sfeervolle Yogacentrum Tilburg waar ze ook yoga- en zwangerschapsyoga docente is. Vanuit haar eigen ervaring als moeder van drie (nu volwassen) kinderen wil Constance jou en je partner graag de technieken aanreiken voor een fijne voorbereiding op een ontspannen en soepele bevalling. Op natuurlijke wijze leer je hoe je de hypnobirthing technieken heel persoonlijk kan maken zodat de oefeningen aansluiten bij jouw specifieke wensen en situatie. Zo kun je vol vertrouwen uitkijken naar een mooie bevalling waar jij en je partner liefdevol op kunnen terugkijken.

 

Hypnobirthing is een prachtige manier om jezelf, je partner en je baby de kans te geven op een natuurlijke, soepele, rustige en liefdevolle bevalling. De meest ideale start voor je kindje en voor jullie als ouders, als gezin. Wat een mooi cadeau!

 

Cursusdata

Tilburg – 2 daagse cursus  (13.30 – 17.00 uur

 • Zondag 23 & 30 januari 2022
 • Zondag 20 & 27 februari 2022
 • Zondag 20 & 27 maart 2022
 • Zondag 24 april & 1 mei 2022
 • Zondag 22 & 29 mei 2022

BOEK NU: € 269 all-in

 

Op afspraak

 • Privécursus (thuis of online)

BOEK NU: € 379 all-in

Constance aan het woord

Ik gun het iedereen om terug te kunnen kijken op een mooie bevallingservaring. Ik wil er heel graag aan bijdragen om dat voor iedereen bereikbaar te maken.

Een ontspannen bevalling betekent ook een ontspannen start voor de baby. Dat gun ik elk mens, een mooie start hier op aarde.

Met hypnobirthing leer je met eenvoudige technieken te ontspannen, vertrouwen te krijgen en de regie te pakken als dat nodig is. Het mooie vind ik de eenvoud, dat maakt dat echt iedereen het kan leren. Prachtig toch?

Stel nou dat de bevalling niet helemaal loopt zoals je het gepland had. Met de hypnobirthing technieken leer je dat je onder alle omstandigheden ontspannen en vol vertrouwen kunt zijn en nog steeds de regie kunt behouden. Dat is goud waard.

Als ik indertijd zelf van hypnobirthing had geweten, dan zou ik daar zéker voor gekozen hebben. Ik kijk namelijk met gemengde gevoelens terug op mijn bevallingen, en dat is zonde en onnodig.

Dat het online was, maakte voor ons eigenlijk minder uit dat we van tevoren hadden verwacht...

“We zijn erg tevreden over de online cursus dag van Mucha Mama!
Het is natuurlijk anders om in je eigen huis, voor een scherm, de oefeningen te doen dan in een groep met andere cursisten, maar de begeleiding vonden we via erg goed en duidelijk. Dat het online was, maakte voor ons eigenlijk minder uit dat we van tevoren hadden verwacht. We kunnen het niet vergelijken met een cursus dag op locatie, maar de online cursus is naar ons idee niet minder effectief. Er was veel ruimte om onze vragen te stellen en we kregen ook veel persoonlijk advies waarmee we samen weer verder aan de slag kunnen in de komende weken. We hebben ons opgegeven met het doel om handvatten te krijgen om samen te bevalling (en natuurlijk de periode daarna) positief in te gaan, met zo min mogelijk twijfels en spanning.

Floris en Saskia

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Wij hebben de cursusdag zeer positief ervaren...

Wij hebben de cursusdag zeer positief ervaren. Ondanks dat het een online versie is geweest met videobellen, hebben wij toch de cursus goed kunnen volgen en hele duidelijke aanwijzingen kunnen krijgen.

Ook een leuke ervaring om andere cursisten te zien via het videobellen en hun ervaringen te horen.

Melanie & Robert


Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Constance
Tel: 06 21 95 14 54
E-mail: constance@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Tilburg

Dudokhof 79-01A
5041 EZ Tilburg

Klik op afbeelding voor Google Maps