Carla aan het woord

Lieve (a.s.) papa’s en mama’s ,

Allereerst van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie kindje! Superleuk dat jullie een cursus Hypnobirthing overwegen.

Hypnobirthing is niet zweverig

Tot vorig jaar had ik me nooit verdiept in Hypnobirthing. Hypnose klonk mij altijd zweverig in de oren. Ik kwam een leuk artikel tegen van Mucha Mama Hypnobirting en wilde meer informatie. Na een fijn telefoongesprek met Helianthe raakte ik zo enthousiast dat ik besloot de opleiding te gaan volgen. De manier van denken sloot zo mooi aan bij al het andere wat ik doe en hoe ik in het leven sta. Hypnobirthing is helemaal niet zweverig, het is juist hartstikke logisch!

Bevallen samen met je partner

Ik gun elke zwangere en elke partner het gevoel van positief de bevalling in te kunnen gaan, vertrouwen te hebben in je eigen lichaam, te kunnen ontspannen. het op een fijne en liefdevolle manier beleven van de mooiste ervaring in je leven… het krijgen van een kindje… jullie lieve kindje!

Hopelijk tot ziens op een van mijn cursussen.

Lieve groet, Carla

Over Carla

Mijn naam is Carla de Pijper-Bezuijen en ik ben getrouwd met Leo en we hebben 3 prachtige kinderen (2002, 2004 en 2008). Bij de oudste was ik tijdens de bevalling vooral bang en vocht tegen de weeën. De ontsluiting bleef (ondanks alle toeters en bellen) hangen op 4 cm en uiteindelijk werd het een keizersnede. Bij de tweede werd het weer een keizersnede. Bij de jongste wilde ik heel graag via de natuurlijke weg bevallen en na vele gesprekken met mijn man, met de verloskundige en de gynaecoloog kreeg ik uiteindelijk groen licht. Omdat ik door mijn vorige ervaringen overtuigd was dat je met je mindset zoveel kon bereiken, ging ik er vol vertrouwen in. Mijn man en ik waren een perfect team, mijn mooie lichaam zacht en tegelijkertijd oersterk en ons lieve kindje is op de natuurlijke manier geboren 😊 Een prachtige ervaring!

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Zonder 'kleerscheuren'

Ik wil je bedanken voor de wijze lessen die we hebben mogen ontvangen en voor het mede mogelijk maken van een natuurlijke bevalling, die ik zelfs zonder ‘kleerscheuren’ heb kunnen doen. Dus: dankjewel!

Groeten Anouk

Mooie bevalling.....

We kijken terug op een mooie en kalme bevalling dankzij de hypnobirthing cursus en jullie tips.
Annemarie

Goede cursus!

Fijne, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen.
Rachel
Contactgegevens Carla
Tel: 06 23 07 82 81
E-mail: carla@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Hellevoetsluis

Rijksstraatweg 198
3223 KD Hellevoetsluis