Over Carla

Mijn naam is Carla de Pijper-Bezuijen en ik ben getrouwd met Leo. Samen hebben wij 3 prachtige kinderen (2002, 2004 en 2008). Tijdens mijn 1e bevalling was ik vooral bang en vocht ik tegen de weeën. De ontsluiting bleef (ondanks alle toeters en bellen) hangen op 4 cm en uiteindelijk werd het een keizersnede. Bij mijn 2e bevalling waarbij ik niet bang was en 10 cm ontsluiting haalde, werd er toch weer besloten tot een keizersnede . Bij mijn 3e bevalling wilde ik heel graag via de natuurlijke weg bevallen. Na vele gesprekken met mijn man, met de verloskundige en met de gynaecoloog kreeg ik uiteindelijk groen licht. Omdat ik door mijn vorige ervaringen overtuigd was dat je met je mindset zoveel kon bereiken, ging ik er vol vertrouwen in. Mijn man en ik waren een perfect team, mijn mooie lichaam was zacht en tegelijkertijd oersterk. Ons lieve kindje is op de natuurlijke manier geboren 😊 een prachtige ervaring!

Lieve groet,
Carla

Cursusdata

Groepscursus: Hellevoetsluis – 2 ochtenden

 • Tijdens corona geef ik uitsluitend prive cursussen.

BOEK NU: € 269 all-in

 

Privecursus: Op afspraak

 • Bij jullie thuis of online – 2 ochtenden – 3 avonden of 1 dag
  Vanwege Corona lijkt het mij fijner om jullie op afspraak te helpen met de voorbereiding op de bevalling. Bel mij voor het inplannen van een prive cursus

BOEK NU: € 379 all-in

Carla aan het woord

Lieve (a.s.) papa’s en mama’s ,

Allereerst van harte gefeliciteerd met de zwangerschap van jullie kindje! Superleuk dat jullie een cursus Hypnobirthing overwegen.

 

Hypnobirthing is niet zweverig

Tot voorjaar 2018 had ik me nooit verdiept in Hypnobirthing. Hypnose klonk mij altijd zweverig in de oren. Ik kwam een leuk artikel tegen van Mucha Mama Hypnobirting en wilde meer informatie. Na een fijn telefoongesprek met Helianthe raakte ik zo enthousiast dat ik besloot de opleiding te gaan volgen. De manier van denken sloot zo mooi aan bij al het andere wat ik doe en hoe ik in het leven sta. Hypnobirthing is helemaal niet zweverig, het is juist hartstikke logisch!

 

Bevallen samen met je partner

Ik gun elke zwangere en elke partner het gevoel van positief de bevalling in te kunnen gaan, vertrouwen te hebben in je eigen lichaam, te kunnen ontspannen. het op een fijne en liefdevolle manier beleven van de mooiste ervaring in je leven… het krijgen van een kindje… jullie lieve kindje!

Hopelijk tot ziens op een van mijn cursussen.

Lieve groet, Carla

Ook veel gelachen....

Wij hebben twee hele fijne en leerzame zaterdag-ochtenden met Carla doorgebracht.
Ze brengt het cursus materiaal op een rustige en persoonlijke manier, neemt de tijd om oefeningen persoonlijk te maken, hielp mij met ontspannen, en maakt alles bespreekbaar.
Het was een hele mooie ervaring en voorbereiding voor samen waarin we ook veel met Carla gelachen hebben. De cursus heeft ons vertrouwen gegeven in de komende bevalling en we kijken uit naar de komst van onze baby!

Groeten, Cornalijn

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding, bij stuitligging of bij een keizersnede ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Een ervaring om trots op terug te kijken...

Deze cursus heeft mij en mijn man fantastisch geholpen om ontspannen, gefocust en vol vertrouwen onze tweede bevalling in te gaan.
Carla, nogmaals ontzettend bedankt. Je hebt ons op een hele fijne manier begeleid en voorbereid op een ervaring waar ik met heel veel trots op terug kan kijken.
De hele bevalling heb ik het gevoel gehad dat ik in controle was en onze zoon is zeer vlot en zonder medische pijnbestrijding of ingrepen geboren.

Maaike van Nielen

Boek nu een groepscursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
 • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
 • 5 hypnobirthing luistersessies (in 3 stemmen)
 • Aantal uitleg filmpjes
 • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
 • Mooi oefenboek
 • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
 • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
 • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
 • Extra support bij keizersnede (hypnose-sessie + affirmaties)
Contactgegevens Carla
Tel: 06 23 07 82 81
E-mail: carla@muchamama.nl

Locatie informatie

Hypnobirthing Hellevoetsluis

Rijksstraatweg 198
3223 KD Hellevoetsluis

Klik op afbeelding voor Google Maps