Allard en Juliette

Wat voor ons heel erg hielp was het realiseren dat het lichaam gemaakt is om te bevallen maar dat je gedachtes een hoop blokkades kunnen opwerpen die een soepele bevalling in de weg staan. Tijdens deze cursus krijg je veel tools om je gedachtes te sturen om juist positieve effecten te bewerkstelligen. We hebben de cursus privé aan huis gedaan. Mocht dit tot je mogelijkheden behoren, dan raden wij dat van harte aan.

Ik was al weken aan het oefenen met de cursus en het verbaasde me in het begin echt hoeveel er loskwam, en hoe kalm ik ervan werd. Slapen is sinds ik de sessies beluister, geen enkel probleem! Ook de cursusdag zelf was heel erg fijn. De uitleg van wat er in je lichaam gebeurt, is heel duidelijk en maakt het hele principe van bevallen volkomen logisch. Het kost zowel mijn man als mijzelf dan ook geen enkele moeite om te oefenen en te vertrouwen op een natuurlijke, comfortabele en vlotte bevalling.

Scroll naar top