Over Alejandra

leuk dat je even komt kijken op mijn pagina. Mijn naam is Alejandra Alarcón en ik kom oorspronkelijk uit Chili. Nederland is inmiddels al zeer lange tijd mijn thuis waar ik met mijn gezin met veel plezier woon en werk. Ik ben mama van twee heerlijk meiden die mij een transformatie hebben laten meemaken als zwangere en barende oervrouw. En wat is dat een bijzondere, spannende, positieve en wonderbaarlijke ervaring geweest. Allereerst de extreme grenzen in wat ons lijf allemaal aankan. Zwanger mogen zijn en daarna baren. Door deze ervaringen en positieve houding heb ik besloten er mijn werk van te maken en hypnobirthing gaan geven in Amsterdam, Amstelveen en Naarden. Wat mijn passie is, is tegelijkertijd mijn missie geworden om te delen.

Natuurlijke bevalling

Wij vrouwen zijn gemaakt om leven creëren. Een gegeven feit. Maar door alles wat wij, in deze huidige wereld, gehoord, gezien en wellicht ervaren hebben, ben ik erachter gekomen dat veel vrouwen deze oerkracht zijn vergeten.

ONLINE CURSUS FEEDBACK

Lieve Alejandra,
wilde toch even tegen je zeggen dat de cursus meer heeft betekent dan dat ik van te voren had kunnen bedenken. Ik kijk niet alleen positiever naar de bevalling, maar je hebt veel meer dan dat gegeven en daar ben ik je dankbaar voor. Sander en ik lachen veel samen, maar doordat het leven soms lastige uitdagingen kent is in sommige gevallen de angst meer gaan overheersen dan het gevoel van vreugde. Hier waren wij ons helemaal niet van bewust en jij hebt die bewustwording gecreëerd en laten zien hoe je dit kan ombuigen naar positiviteit.
Dankjewel daarvoor🤗. Heel fijn weekend.

Mucha Mama Docente Alejandra

Alejandra aan het woord

Deze diepe, rijke ervaring heeft mij naar een hoger niveau getild. Een grensverleggend niveau waarin ik meer aankon dan ik ooit had verwacht. Deze “vrouwelijke empowerment” bezit naar mijn mening iedereen. Het heeft alleen wat hulp nodig om gevonden te worden. De vrouw weer in haar kracht laten staan om een rotsvast vertrouwen te hebben in haar lijf en de natuur. De kracht van het “oer”.

Cursusdata

Waarom voor een hypnobirthing cursus kiezen bij Mucha Mama

Persoonlijke aandacht voor jou

Veel van de oefeningen zijn persoonlijk aanpasbaar en onze docentes weten precies hoe jou te helpen hiermee. Met passie en aandacht begeleiden wij jullie graag richting de bevalling.
Met een vleugje nuchterheid passen we de kracht van het brein toe op de bevalling en alle emoties en overtuigingen die daarmee gepaard gaan.
Onze Mucha Mamas helpen je graag.

Fijne support

Bij naderende inleiding of bij stuitligging ontvangen cursisten gratis een 5-stappenplan, een krachtige sessie en persoonlijke aandacht om eventuele blokkades uit de weg te ruimen.

Veel ondersteunend materiaal

– 5 ontspannende hypnobirthing sessies (in 2 stemmen)
– Praktisch Eboek Bevallen met Hypnobirthing
– Mooi oefenboek
– Korte handige uitlegfilmpjes
– Geboorteplan, oefentabel, houdingen poster!

Deskundigheid & warmte

Onze fijne en enthousiaste docentes delen graag hun kennis. Alle Mucha Mama docentes zijn gecertificeerd en ontvangen minimaal 25% meer opleiding & praktijktraining vergeleken met andere hypnobirthing methodes.

Boek nu een cursus

€ 269 all-in per stel! De cursus is inclusief:
  • Hypnobirthing cursus voor 2 personen
  • 5 hypnobirthing luistersessies (in 2 stemmen)
  • Aantal uitleg filmpjes
  • Eboek Bevallen met Hypnobirthing
  • Mooi oefenboek
  • Geboorteplan, houdingen overzicht en oefentabel
  • Extra support bij dreigende inleiding (5 stappenplan + sessie)
  • Extra support bij stuitligging (5-stappenplan + sessie)
Boek nu een cursus

Veel handvaten

Fijn, leuke gezellige dag! Een hele goede cursus. Veel handvaten en mooie oefeningen

Fijne docente...

Boven onze verwachtingen, wij zijn erg blij met jou als docente

Ook voor de partner!

Als partner heb ik nu echt veel waardevolle technieken geleerd om te helpen tijdens de bevalling
Contactgegevens Alejandra
tel: 06 38 16 40 42
E-mail: alejandra@muchamama.nl

Testimonials

[dt_testimonials type=”slider” number=”20″ category=”alejandra”]

Meer info

Bij mijn eerste zwangerschap kreeg ik te horen dat ik medisch was geworden bij 34 weken en moest drie weken in het ziekenhuis blijven. Ik besefte al snel dat ik anders moest gaan denken, voelen en doen. Anders dan wat de gebruikelijke regels en boeken adviseren. Anders op een dieper, spiritueel niveau. Anders in vele opzichten ik deed het vanuit instinct.

Bevallen met 37 weken

Ik paste diverse ‘mind tools’ toe om mij voor te bereiden op de bevalling. Om juist de ontspanning op te zoeken, uit mijn hoofd en in mijn lijf. Ik was er helemaal klaar voor keek er ontzettend naar uit. Ik focuste me op het feit dat mijn dochter eerder zou komen. De rust die ik kreeg in het ziekenhuis heb ik met beide handen aangepakt en heb ik geleerd om los te laten, geduld te hebben en vertrouwen te hebben in mijn lichaam en de natuur.

Natuurlijke bevalling

Na een vlotte, natuurlijke bevalling is mijn reis begonnen en vond ik mijn bevestiging in Hypnobirthing. Een techniek die ik inmiddels al enkele jaren met veel liefde en plezier deel. Ook ben ik veder gaan leren. Ik heb daarnaast ook andere massagetechnieken voor in het kraambed en het afsluitingsritueel Post Partum geleerd. En toen heb ik de opleiding Zwangerschapsyoga Docente gevolgd, Doula begeleiding. Deze heb ik inmiddels allemaal mogen afronden en ben ik gecertificeerd hiervoor. Ik kijk uit jou/jullie te mogen ontmoeten in een van de cursussen.

Locatie informatie

Hypnobirthing Amsterdam Noord (Nederlandse groepscursussen)

Stralende mama
Rumah Yoga
Distelweg 74c
1031 HH Amsterdam

 

amsterdam hypnobirthing locatie

Hypnobirthing Amsterdam Zuid (Nederlandse groepscursussen)

Stralende mama

Verloskundige Amsterdam Zuid

Churchilllaan 41 Amsterdam

 

hypnobirthing amsterdam zuid

Hypnobirthing Aalsmeer (SOLO, Stellen, Nederlandse en Engelse cursussen)

Stralende mama
Ophelialaan 230
1431 HS  AALSMEER
(gratis parkeren)
hypnobirthing aalsmeer

Hypnobirthing Amsterdam (English courses en SOLO cursussen)

Hypnobirthing Amsterdam (English Courses en SOLO cursussen)
Verloskundigepraktijk Amsterdam Zuid
Churchill-laan 41
1078 DG Amsterdam

 

amsterdam hypnobirthing locatie

Hypnobirthing Naarden

Hypnobirthing Naarden
Yoga Yvonne
Lambertus Hortensiuslaan 13E
1412 GV Naarden
(gratis parkeren)
Hypnobirthing Naarden