Hoi Ineke,

Nogmaals bedankt voor de cursus van gister! Zowel mijn partner als ik hebben er echt heel veel aan. Ik kijk hierdoor steeds met vertrouwen naar de bevalling toe en ben van plan een thuisbevalling te bespreken met mijn verloskundige, waar ik eerst meer naar het ziekenhuis neigde.

Ik vond de massagetechnieken en de hypnose-oefeningen heel erg fijn en door dit samen met mijn partner te kunnen gaan oefenen voor de bevalling, ben ik me ervan bewust geworden dat de bevalling niet alleen door mij zal worden ‘uitgevoerd’ maar dat mijn partner ook echt nodig is en net zoveel aan de ervaring bijdraagt. Wij zijn van plan iedere avond een oefening te oefenen. Goed om sowieso lekker te ontspannen en tijd te nemen voor elkaar.

De hele dag bestond uit veel informatie. Een groot pluspunt is het oefenboek en materiaal, waar in feite stap voor stap beschreven staat hoe de technieken en oefeningen uitgevoerd gaan worden en veel meer nuttige hypnobirthing theorie.

Al met al dus echt een positieve ervaring en zeker iets wat ik iedere zwangere vrouw zou aanraden die tegen het bevallen opziet.

Met vriendelijke groet, Demi

Hypnobirthing cursussen door Ineke